Avantatges de comprar vi en envasos Bag in Box

En l’inici les empreses es basaven en el mercat del vi a granel, en què era típic aconseguir vi en garrafes, pots i botes. En l’actualitat això ha canviat molt, el negoci ha evolucionat, en els últims anys, portant la venda del vi a granel a menys del 50% del volum de les vendes. Avui dia es ven molt el vi envasat i segueix creixent aquest percentatge any rere any.

A principis dels anys 90 es va començar la distribució de vi en ampolles de vidre de 75cl. Aquestes eren molt més comercials per als restaurants i locals. Això va canviar el mercat. Pel que vam començar a apostar també l’en el mètode bag-in-box com a pioners en això. En aquesta època, s’entenia que l’envasat bag-in-box era un format de vi de poca qualitat. Però res més equivocat, el Bib o box on s’envasa el vi, condiciona el vi per a conservar més temps, el que permet un consum habitual d’aquest.

Quins són els avantatges de comprar vi en envasos Bag-in-box?
és econòmic

L’envasament d’una ampolla de vidre de 75cl. Té un cost de 0,80 € aproximadament, pel que fa a envasar 15 litres de vi en un box, tindrà un cost de 12 € aproximadament.
és ecològic

Sí, envasar el vi també pot ajudar al medi ambient. Un envàs de 15 Litres de vi només genera uns 40gr de deixalles per litre. Una ampolla de vidre pesa al 350g i es malgasta per complet.

Cost de transport

La inversió que has de fer per transportar el vi és menor, ja que per transportar 15 litres de vi en ampolles de vidre et sumaria uns 5 quilos al pes de vi només en ampolles. Pel que fa al bag in box, sol 600 gr.

És perfecte per a la conservació del vi

A curt termini, és capaç de mantenir el vi segur, sense contaminants en l’envàs.
A llarg termini, aquest envàs permet que el vi no tingui canvis bruscos de temperatura, ni contacte amb la llum.
Nosaltres oferim un envasat bag in box del vi en volums de 20 litres, 15 litres i 5 litres, per a ocupar les necessitats dels que volen adquirir vins.