Vi negre el millor aliat del cor

El vi negre, d’acord a estudis realitzats per especialistes en diverses parts de la planeta, és el millor aliat per al cor, fins i tot molts experts recomanen una copa a el dia, ja que, els negres potencien i eleven el colesterol bo present en la sang i han provat ser eficaços per prevenir complicacions cardiovasculars.

Beure un bon vi negre ajuda a més a potenciar l’agilitat mental, s’ha demostrat científicament que el seu consum moderat millores les funcions cognitives, els antioxidants presents en el vi prevenen l’arteriosclerosi i milloren circulació sanguínia.

El vi negre ajuda a combatre l’obesitat i el sobrepès, a causa de que el seu consum moderat activa a el gen SIRT1, que bloqueja la formació de cèl·lules de greix i impulsa la mobilització de les cèl·lules ja existents en l’organisme.

Tant el vi negre com el vi blanc ajuden a prevenir la caiguda de les dents, ja que permet minimitzar qualsevol infecció a les genives i evita que les dents es debilitin i caiguin, s’ha comprovat que el vi atura el creixement de estreptococs a la regió bucal, aquests bacteris produeixen càries gingivitis i afeccions a la gola.

Consum baix d’alcohol un bon vi negre pot reduir el risc de patir càncer de pulmó, a més alguns estudis suggereixen que pot bloquejar a el creixement de les cèl·lules que produeixen càncer de mama; aquestes propietats d’acord amb els científics poden ser degudes a el resveratrol, un dels components de el vi negre que inhibeix els efectes de l’estrogen.